Spanar in utemöbler från Wegot

Jag vet att det bara är februari men detta är månaden när jag på riktigt börjar längta efter våren och sommaren. December domineras av julfirande och Januari är starten på det nya året. Februari är dock månaden när man inser att man är trött på kylan, snö, blask och få soltimmar. Även de åren jag åkt på skidsemester till Åre och Sälen så har man förvisso längtat till skidåkningen men man har även längtat efter vår och sommar.

Nu har jag börjat spana efter nya utemöbler och något ska det absolut bli. Nya kollektioner av utemöbler att börjat komma it och är man ute i god tid så kan man trots att våren ligger framför fötterna hitta ett och annat bra erbjudande. Jag har tittat runt och tycker att utemöblerna från Wegot är intressant. Deras utbud är kanske inte det bästa jag sett, men de har några väldigt intressanta utemöbler till bra priser.

Loungemöbler - Utemöbler från WegotJag som under hela förra sommaren saknade en skön loungegrupp att sitta vid tänker inte låta en sommar till passera utan en skön soffa eller fåtölj att slå mig ner i med vänner och sambo. Givetvis får hunden också plats men för den duger en filt gott och väl.

Det finns många butiker att spana in idag med Wegot har flera fina utemöbler i sitt sortiment som du absolut bör spana in i alla fall. På bilden här intill har jag lagt soffgruppen som jag starkt funderar på. Jag tycker man får väldigt mycket för priset. Konstrotting håller väldigt bra och behöver inte sättas in under vintern om man inte vill. Det bleks knappt av solen heller och är väldigt hållbart. 7500 kronor känns som ett kap.

Om du också vill köpa nytt inför våren och sommaren så passa nu innan priserna höjs vid högsäsong. Oavsett om du handlar utemöbler från Wegot eller från någon annan stans så är det bra att vara ute i god tid.