Juniorsängar – roligaste barnsängarna

Rolig juniorsäng

När det kommer till sängar för barn så är juniorsängen kanske den vanligaste sängen trots att inte så många känner till det namnet.

När jag kollat runt med folk så är ju sängar spjälsäng, loftsäng och våningssäng självklara namn som de flesta känner till och vet är vanliga för barn i olika åldrar eller olika situationer. Men juniorsängen är inte alls lika självklar och det är för många samma sak som ”vanlig barnsäng”.

Däremot är juniorsängar väldigt roliga då de finns i så många olika lekfulla utseenden och designer som passar barn. Idag finns det en mängd sängar med motiv från Disney-filmer, sportbilar, sjörövarskepp, båtar och en mängd möjliga utföranden.

Loftsängen har lite samma sak där som juniorsängen då de också finns i väldigt lekfulla modeller för de allra minsta (i detta fallet de som är 3-6 år). Här finns slott med rutschkana och mycket annat kul.

Jag har själv spanat in efter en rolig juniorsäng som skulle kunna passa i några år. Det är faktiskt ganska svårt för du vill inte att barnet ska trötta redan efter ett år och vilja ha en ny säng utan den måste ju hålla i sig tills barnet är gammalt nog att få en ”vanlig” säng så att säga.

Men det finns nog många barn som har lättare att komma till ro om de sover i sin drömsäng jämfört med att sova i en vanlig säng. Det blir liksom inte något speciellt för dem.