Förnya barnens rum med billiga fototapeter

d
Bild på hur det kan se ut när du anger mått för väggen till ett önskat motiv hos TapetStore.

Fototapeter är något som slagit igenom stort de senaste åren och är ett roligt sätt att få ett unik rum på. Att måla eller tapetsera med vanliga tapeter gör att rummet inte känns speciellt, men med fototapet så kan du få vilket motiv du vill på väggen.

Det finns flera svenska butiker på nätet som säljer billiga fototapeter för barn. Du har möjligheten att välja mellan många av de motiv som finns i butikens arkiv eller så kan du även använda dig av ett eget foto för att skapa din helt unika vägg.

Alla barn är unika så vad för fototapet som passar bäst i deras rum är givetvis subjektivt. Om de är gamla nog så kanske de kan vara med och bestämma annars så kan ni som föräldrar välja vad ni tror de skulle uppskatta mycket. Det är inte populärt att prata om könsroller idag så jag ska undvika att ge exempel på fototapeter som passar bäst till pojkar eller flickor. Däremot finns det så många motiv på tecknade figurer, rymdmotiv, slott, moln, abstrakta mönster, alfabet, djur, kartor, bilar och allt du kan tänka dig att just ditt barn skulle uppskatta som motiv på väggen.

När du beställer en fototapet så ska motivet gärna fylla upp hela väggen, du vill alltså undvika de traditionella upprepningarna som förekommer med vanliga tapeter. Därför anger du takhöjd och väggens bredd när du beställer fototapeten. Du får också välja ur tapeten ska beskäras så att den passar dina mått och att du får med den del av motivet du tycker är viktigast.

Priserna är inte alls farliga heller och en vägg som är tre meter bred kostar ca 2000 kronor. Det är inte billigare än vanlig tapet men det går heller inte att jämföra eftersom detta är en helt annan produkt som är roligare för barnen. TapetStore som syns på bild här till höger har flera billiga fototapeter att välja mellan för både barn och vuxna. Dessutom är det snabba leveranser där frakten är inräknad i priset.