Dags att leta efter utemöbler på rea

rotting utemöblerJag kom inte riktigt i ordning i min nya lägenhet förrän i Juli och sedan dess har jag funderat på att köpa utemöbler till mitt uterum. När Augusti väl gick mot sitt slut så var liksom denna sommaren över och det kändes bättre att vänta med att köpa in nya utemöbler.

Här om dagen när jag var och klippte mig så kom jag in på samtalet om utemöbler och frisören sa att man kan få riktiga klipp på sensommaren och hösten. Så nu ska jag se om jag kan hitta några snygga och billiga möbler som jag kan njuta av till våren 🙂

Jag har funderat på en liten möbelgrupp i konstrotting för ca 5000 kronor, helst inte mer. Det ska vara en snygg möbelgrupp med en lite soffa och två fåtöljer eller en hörnsoffa med 4-5 platser. Något i stil med den till höger hade varit mycket trevligt.

På hemsidan utemöbler.net hittade jag några e-butiker som sålde just soffgrupper i konstrotting till ett okej pris. Jag ska leta vidare så vi se om det blir någon beställning.