Byta till e cigg och få bättre hälsa?

e-ciggAtt röka är inget annat än en extremt dålig vana som är svårt att bli av med. Jag vet, för jag har provat innan men misslyckats. Men det finns e cigg som alternativ till vanliga cigaretter där man får i sig nikotin men utan de övriga gifterna. Nikotinet i sig är väl egentligen inte så dåligt för kroppen mer än att man blir beroende av ämnet, i alla fall vad jag förstått av forskningen fram till idag.

Jag har länge funderat på att investera i en e-cigarett då det verkar som ett bra val om man har svårt att sluta med cigaretterna. Det är lätt att bestämma sig för att sluta men att verkligen hålla i beslutet månad efter månad är en helt annan femma. Har man en e cigg till hands så kanske man faller tillbaka på det istället och det är ju helt klart mycket bättre.

E cigaretter känns som något som blivit vanligare och vanligare. Idag ser jag det titt som tätt och jag tror detta verkligen är något Sverige bör omfamna och inte stöta ifrån sig. Bara det att man kan använda dem inomhus och det enda som kommer ut efter ett bloss är vattenånga med lite ofarliga dofter från smaken och sammansättningen.

Har du erfarenhet av någon e cigg? Berätta då gärna i kommentarerna och säg gärna om du tycker jag bör skaffa en e cigg eller inte.