Anlita flyttstädning i Stockholm för syrran

FlyttstädningSyrran ska snart äntligen flytta tillbaka till sin hemort där jag bor. Jag har saknat den gemenskap som vi tidigare hade när hon bodde här. Även om vi bara bor några mil utanför Stockholm så blir det inte samma sak när hon bor där. Spontana träffar finns liksom inte.

Den största anledningen varför hon flyttar är för att det är så mycket billigare att bo utanför Stockholm jämfört med att bo i själva hjärtat. Jag förstår henne absolut och det går rätt snabbt att ta sig in till Stockholm när man väl behöver det ändå.

Nu har hon anlitat mig för att hitta en städfirma i Stockholm som har bra priser på flyttstädning. Du kanske tycker anlitat är konstigt namn, men det är precis det hon gjort då jag får hennes snyggaste byxor (i mitt tycke) om jag fixar det åt henne.

Utan erfarenhet av att anlita städfirmor eller flyttstäda över huvud taget har jag sökt och letat efter flera olika städfirmor som erbjuder detta. Det är dock inte helt lätt att jämföra för vissa anger inte priser för flyttstädning medan andra inte anger vad som ingår. Man har ju hört om de som anlitat flyttstädning och sen fått problem efteråt och det vill jag ju absolut inte att hon ska få.

Ett intressant alternativ är flyttstädningstockholm.info som tillhandahåller en tydlig checklista för allt som inkluderas in flyttstädningen. Sen kan man givetvis välja till fler saker som persienntvätt om man önskar det t.ex. Jag var lite osäker på om de t.ex. städar ugn och plåtar för det kan se hemskt ut, men det står med på checklistan och de erbjuder nöjdhetsgaranti, så det borde vara lugnt.

I och med det är Stockholm och de har tullar så var jag noga med att firman inte skulle ta extra betalt för detta och de gör inte dessa. Om ni känner till någon bra städfirma som erbjuder flyttstädning i Stockholm till bra pris så kan ni väl dela med er av det? Jag har ett par månader på mig innan det är dags så.